dimarts, 2 de juny del 2009

Èxit de l'acte d'II-SP a Gramenet.

Gairebé un centenar i mig de persones omplen l’acte d’Iniciativa Internacionalista a Gramenet.


L'acte realitzat al Jardins de Can Sisteré en ple centre de la ciutat a donat peu amb l’actuació del grup d’acordionistes Revola Diatònica i l’actuació dels Bastoners de Sant Andreu convidant a la gent del carrer a assistir a l’acte polític de la candidatura.

En uns Jardins plens a vessar un membre del grup de suport i de diversos col·lectius locals de la vila ha presentat l’acte i a fet una breu explicació del que és la candidatura. Tot seguit a donat pas a un històric militant dels moviments socials de la ciutat Joan Pastor, i membre també del grup de suport, en un parlament que a fet esclatar molts aplaudiments, on és pot destacar l’espai que a dedicat a parlar de les lluites locals, totes elles congregades i coordinades en la convocatòria d’una gran manifestació unitària el proper 18 de Juny, en rebuig a l’ajuntament i demanant la dimissió immediata de l’alcalde “socialista” Bartomeu Muñoz.
Una de les critiques més ferotg
es han estat dirigides al partit socialista sobretot a la secció local la que a culpabilitzat directament de l’actual situació de conflicte que viu Santa Coloma.

Tot seguit, Josep Garganté numero u als PPCC i tercer a les llistes d’II-SP ha intervingut en l’acte. El candidat a assenyalat als politics, empresaris i sindicalistes professionals com a culpables i còmplices de l’actual crisi, exposant un exemple molt proper a nosaltres com és el cas dels treballadors de Prysmian (Vilanova) agredits pels mossos defensant el seu lloc de treball i el dels seus companys. Els mateixos mossos que escassos dies deixaven cecs a 4 persones d’un ull en les cel·lebracions blaugranes, remarcant també la denúncia a l’estat espanyol per ser l’únic membre de la UE en permetre l’utilització de pilotes de goma.

Més tard a reclamat el dret de tota persona a poder votar i ser votada, rebutjant contundentment l’actual llei de partits mostra del talent antidemocràtic de l’estat espanyol.

Per finalitza la seva intervenció Garganté a agraït al grup de suport el treball dut a terme a la ciutat i ha convidat a tots els presents assistir a l’acte final de campanya, al barri de Gràcia, divendres dia 5 a la Plaça del Diamant.

El grup d’acordionistes a donat per tancat l’acte amb la cantada de la Internacional i dels Segadors.

Iniciativa Internacionalista de Gramenet